Rainbowriverstone

 

Edelstenen

 

Edelstenen en kristallen hebben helende eigenschappen die al duizenden jaren en in vele culturen worden erkend en toegepast.

Het dragen van stenen helpt om de gezondheid en genezing te bevorderen. Ook kunnen ze tijdens een therapiesessie worden toegepast. Elke kristal heeft een specifieke eigen werking.

Over het algemeen kun je zeggen dat stenen vooral op energetisch vlak ingezet kunnen worden. Ze zijn in staat om spanning te neutraliseren een af te voeren, ze bieden bescherming, ze kunnen juist iemands energie opladen, blokkades opheffen, doorstroming verstreken, helpen bij aarding, of juist iemand meer laten open staan voor kosmische energie.

 

Kristallen hebben een bepaalde trilling die te maken heeft met z’n vorm,kleur, grootte, samenstelling en karakter. Het kiezen van een of meer stenen die bij je passen gaat op gevoel, met je ogen, handen of vanuit een soort innerlijk weten.

In mijn praktijk gebruik ik eveneens de biotensor om uit te testen welke kristal, op welke plek van het lichaam of aura en voor hoe lang, gebruikt wordt.

Kristallen zijn ook verbonden met energie van engelen en aartsengelen. Ze kunnen naast direct gebruik ook in remedievorm ingezet worden. Zelf maak ik in mijn praktijk gebruik van de “living light essences”, waarin kristallen zijn verwerkt.

 

Kijk voor meer informatie op:

http://shop.livinglight.ca

 

Bergkristal