Rainbowriverstone

Wie is Helena Hutte?

               

Dit werk zie ik vooral als een creatief proces van zelf constant leren en in beweging blijven. Ook is het heel mooi om anderen zo te zien groeien en ontwikkelen! 
Ruim 20 jaar geleden werkte ik met kleine kinderen in een school in New Delhi-India. In die tijd leerde ik het intuitief voelen, horen en zien van iemands fysieke en emotionele pijnplekken kennen.
 
Het volgen van velerlei opleidingen en cursussen en het werk in mijn praktijk, heeft dit door de jaren heen doen versterken.
Naast uitgebreide cursussen voor Klankschalen (Hans de Back), Kinesiologie (Hester Mellema) en Aromatherapie (Dons Herfst), heb ik de eenjarige opleiding gedaan voor Babymassage docente (Coby de Jong) en Bloesemremedie therapeut (Bram Zaalberg). Verder de vierjarige opleiding voor Healing en Reading bij Soare, de 4 jarige opleiding tot Shiatsu en Reflexzonemassage therapeut (Yoshinoro Miyashita/ CSMBK).Daarnaast heb ik een 3 jarige opleiding gevolgd van Anatomie, Fysiologie en Pathologie op HBO-niveau (Arcos) Hiernaast heb ik een aantal jaren actief Aikido, Tai Chi en Yoga beoefend, vandaar dat ademhalings en lichaamsoefeningen een onderdeel van de behandeling kunnen vormen. 

Bovendien heb ik ruim 20 jaar als docente op een basisschool gewerkt en zo veel ervaring opgedaan in het werken met ouders en kinderen.
Mijn specialisaties zijn: het jonge kind, Remedial Teaching en kunstvakken, waaronder schrijfdans.