Rainbowriverstone

 

Praktijk voor ouder en kind

 

Praktijk voor moeder en kind

 

Door de jaren heen is in mijn praktijk een specialisatie ontstaan om met ouders en kinderen te werken. Vooral kinderen met emotionele problemen reageren heel open en direct op deze aanpak. Het is geweldig om te zien hoe snel er dingen kunnen veranderen door aan te sluiten op hun belevingswereld! Een kindersessie duurt 45 à 90 minuten, afhankelijk van het probleem en/of ouders mee behandeld worden.

Voor ouders kan deze therapie heel weldadig zijn als ze last hebben van oververmoeidheid, zwangerschapsproblemen of een vorm van stress. Het komt heel vaak voor dat je als moeder voor alles en iedereen zorgt en dan weinig overhoudt voor jezelf…Dan is het een goed moment voor een totaalbehandeling!

 

Totaalbehandeling

 

Kom je voor meer tot jezelf komen, ontspannen en energie opladen of heb je specifieke vragen? Het antwoord ligt in jezelf besloten, maar soms is samen zoeken makkelijker. Dat kan zijn om op fysiek of emotioneel vlak balans te vinden, of om in je eigen kracht te leren staan.

We werken vaak vanuit een thema of op basis van “wat heeft er op dit moment prioriteit?” Alle op deze site genoemde therapieën kunnen tijdens de behandeling op integrale wijze aan bod komen en daarbij maken we ook vaak gebruik van visualisaties en ademhalingstechnieken. Dat is afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt.

Een stuk doen we samen tijdens de behandeling, de rest van het proces doe je in feite zelf. Wat we stimuleren is je zelfhelende vermogen en dat is veel groter dan de meeste van ons beseffen!

Een totaalbehandeling duurt meestal anderhalf uur, waarbij in de eerste sessie een anamnese wordt afgenomen.  

 

   

Als onderdeel van de behandeling is er meestal ook het bloesemremedieconsult. Dan gaan we op zoek naar de druppels die op dat moment het beste bij je passen en zo jou een extra ondersteuning kunnen bieden. Er volgt een uitleg van de betekenis van de remedies en hoe je ze het beste kunt gebruiken. Gedurende een periode van minimaal drie weken neem je de druppels vervolgens meerdaags in. De keer daarop kunnen we kijken wat er is veranderd en welke remedies deze nieuwe ontwikkelingen verder kunnen begeleiden en verdiepen.  

De druppels worden in overleg en opgrond van intuïtieve waarneming uitgekozen en toegediend. Zowel voor emotionele problemen, fysieke klachten als mentale blokkades zijn bloesemremedies zeer helend.